Om oss

Arealtek AS er et rådgivende ingeniørfirma innen arealplanlegging og kommunalteknisk planlegging. Vi tilbyr det meste innen rådgivning, planlegging og prosjektledelse innen VVA. I tillegg jobber vi med 3D-visualisering, utfører støyberegninger og kan bistå med utarbeidelse av reguleringsplaner og i planprosesser generelt. Arealtek AS har sentral godkjenning innen VVA.

Vi har hovedkontor i Elverum. I tillegg har vi kontor på Gardermoen og i Oslo. På Elverum finner du oss i 3. etasje i Elvarheimgata 10B, inngang ved politistasjonen. På Gardermoen har vi kontor i 2. etasje i Balder allé 2, følg skilting fra hovedinngangen. I Oslo er adressen Storgata 10 B. 

Vi er alltid på utkikk etter flere kompetente medarbeidere så ta kontakt med daglig leder Morten Bjøntegaard på mobil 901 38 033 hvis du er interessert i jobb hos oss. Les mer om våre tjenester på nettsiden eller kontakt oss dersom du lurer på noe.

logo-miljøfyrtårn (1)Arealtek AS er sertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Les mer på nettsiden miljofyrtarn.no.
Vår klima- og miljørapport 2019 kan lastes ned her.
Arealtek AS jobber med programmene Autodesk Infrastructure Design Suite Premium, Autodesk Vehicle Tracking, Focus CAT Basis, Focus CAT Landskap, Focus CAT Veg, Focus CAT VA, Focus VARDAK og Focus Arealplan. Arealtek AS har som fornøyd kunde bidratt i en reklamevideo for Focus Software.